La idea d’obrir la botiga va sorgir arran de tenir el nostre primer fill. Varem iniciar aquesta aventura el desembre del 2017 desprès de traslladar-nos a viure a la Vila de Martorell.

El Petit de la Vila és un projecte fet i pensat des del cor. Amb la intenció d’aportar als nostres fills i filles, eines i materials per fer que el seu joc sigui una experiència enriquidora i plena de coneixement. M’agradaria també ser un fort exemple d’introducció de la joguina clàssica, la que fa pensar, estimula els sentits i ens aporta coneixement, envers la nova tendència de joguina electrònica que adorm la creativitat i satura els nostres fills.

Tenim ganes d’explorar materials que siguin beneficiosos pel seu aprenentatge i poder compartir experiències amb altres mares i pares. També creiem en la necessitat de crear un teixit de convivència pròxim, casa-feina-escola.

Confiem en marques de proximitat, productors, artesans, objectes i roba fets a mà amb materials locals i sempre amb totes les garanties de qualitat.
A més a més moltes d’elles treballen respectant el medi ambient, tant en el procés de fabricació com en la utilització dels materials. Reduint al màxim la utilització de plàstic, bateries i residus contaminants.

Joguines sostenibles, ecològiques i fabricades de manera respectuosa.
Sense piles ni sorolls innecessaris i amb la menor presència de plàstics possible. Segures i amb la normativa europea.

Totes les joguines tenen un caràcter pedagògic per tal de desenvolupar la creativitat i l’estimulació sensorial des de ben petits. Apostant per una experiència real que aporti valor als nens, sempre des del joc.