CONDICIONS DE VENDA

 

Tots els enviaments tenen un preu de 7€ (entrega a la península i Balears en 24/48h) Per a compres a partir de 100€ el preu de l’enviament és gratuït. També poden realitzar la seva comanda i recollir-la a la botiga sense cap cost.

ENTREGA: Si disposem de l’article en estoc, es realitza l’enviament per missatgeria i es rebrà en un termini 24-48 hores. Si es realitza la compra durant el cap de setmana o festiu, s’efectuarà l’enviament el següent dia laborable i es compta a partir de llavors les 24-48 hores.

FORMES DE PAGAMENT: Targeta Visa o Mastercard, transacció 100% segura.

DEVOLUCIONS: Podeu tornar un producte si no us agrada, no és el que esperàveu o qualsevol altre motiu. Hi ha un termini de 15 dies des de la data d’entrega per a realitzar aquesta devolució.El producte ha d’estar EN PERFECTES CONDICIONS i amb l’embolcall original intacte. Envia un mail a per a gestionar-ho. Quan hàgim rebut el paquet i un cop comprovat que es troba en perfectes condicions, reintegrarem l’import al compte bancari que ens faciliteu en un termini màxim de 7 dies. El cost d’enviament dels productes retornats són a càrrec del client, a no ser que el motiu sigui una tara del producte o un error del servei.

ESTÀS PROTEGIT PER LA LLEI: L’article 44 de la Llei 7/1996 del 15 de gener, d’Ordenació del Comerç Detallista, et confereix el dret a la revocació de la comanda sol·licitada en un termini màxim de set dies des de la recepció d’aquest. Si per qualsevol motiu desitges revocar la teva comanda, ens ho hauràs de notificar al mail . Els productes hauran
de ser tornats sempre a càrrec del client, en perfecte estat i amb el seu embolcall original, només d’aquesta manera podrem reemborsar l’import pagat.

PROTECCIÓ DE DADES: El Petit de la Vila compleix amb la legislació en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal), assegurant el seu ús diligent, i garanteix la confidencialitat d’aquelles dades relatives al servei prestat als seus clients. Per a la utilització de determinats serveis a elpetitdelavila.com és necessari que l’usuari faciliti determinades dades personals, sempre amb caràcter voluntari, que s’incorporaran a un fitxer de dades titularitat de El Petit de la Vila d’acord amb el que diu l’article 4 de la Llei de Protecció de Dades (LOPD) Aquest fitxer incorporarà les dades necessàries per a la prestació dels serveis sol·licitats així com aquells que permetin tenir al client al corrent sobre la sortida al mercat de nous productes en el cas que així ho manifesti. En tot cas el titular de les dades podrà exercir els drets reconeguts a la LOPD, i, en particular els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos per la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Pots exercitar aquests drets dirigint-te al mail , o bé per qualsevol altre mitjà reconegut per la legislació vigent.