Descobreix la càmera de fotos KIDYPRINT, diversió i creativitat.

Aquesta càmera de fotos digital és la joguina perfecta per als petits fotògrafs.

Dissenyada especialment per a infants, aquesta càmera resistent i fàcil de fer servir permet als més petits explorar la seva creativitat mentre capturen els moments més especials.

Amb un disseny ergonòmic i feta materials duradors, KIDYPRINT està preparada per suportar l’ús diari dels nens. Els botons grans i la interfície intuïtiva fan que sigui senzilla de manejar, fins i tot per als més petitons. A més, la càmera inclou funcions divertides com a filtres de colors i marcs perquè els nens puguin personalitzar les seves fotos.

Una característica destacada de KIDYPRINT és la seva capacitat per imprimir fotos instantàniament, oferint als nens l’emoció de veure les seves creacions cobrant vida a l’instant. Aquesta funció no només estimula la seva la creativitat, sinó que també els ensenya sobre la fotografia i l’art de manera pràctica i divertida.

KIDYPRINT no és només una joguina, sinó una eina educativa que ajuda els nens a desenvolupar habilitats motores fines, la creativitat i la capacitat d’observació. Perfecte per a vacances, passejades familiars o simplement per capturar el dia a dia, la càmera de Fotos KIDYPRINT es convertirà en el company preferit dels teus fills i fillles.

CARACTERÍSTIQUES
La Cambra de Fotos KIDYPRINT inclou una pantalla LCD de 2 polzades, una resolució de 12 megapíxels, i una ranura per a targetes SD per a emmagatzematge addicional. També ve amb una bateria recarregable de llarga durada i un cable USB per carregar fàcilment.
La funció d’impressió instantània utilitza paper tèrmic, elimina la necessitat de tinta, i ofereix fins a 50 impressions per càrrega.
Amb múltiples modalitats de captura i divertits efectes d’edició, la KIDYPRINT és l’elecció perfecta per a qualsevol nen que estimi la fotografia.