DEAR UNIVERS de Grapat és un joc obert ideal per potenciar la creativitat infantil i l’aprenentatge a través del joc lliure.
Aquest conjunt inclou peces de fusta inspirades en el sistema solar i l’univers.

Inclou planetes, astres i estrelles, fets de materials sostenibles i pintats a mà tints naturals, una joguina perfecte per a famílies i centres educatius que valoren els joguets ecològics i respectuosos amb el medi ambient.

Les seves formes abstractes estimulen la imaginació dels més petits, cosa que els permet crear les seves pròpies històries galàctiques mentre aprenen sobre conceptes com el cicle dels astres i les relacions espacials.

Aquest joc també afavoreix el desenvolupament cognitiu i emocional, oferint una experiència sensorial que connecta els nens amb la natura i l’univers. Ideal per a famílies que busquen joguines educatives i creatives, DEAR UNIVERS fomenta habilitats importants com la resolució de problemes i l’exploració del món que els envolta.

Amb paraules clau com “joguines pedagògiques”, “joguets de fusta” i “joguines sostenibles”, DEAR UNIVERS de Grapat és l’elecció perfecta per a pares que volen una experiència de joc que fusioni aprenentatge i diversió.

 

punxa aquí per comprar DEAR UNIVERS