CLIXO és una nova línia de joc creatiu i educatiu que combina la màgia de la construcció amb la flexibilitat del disseny lliure. Cada set està compost per peces magnètiques, lleugeres i flexibles que els nens i nenes poden connectar i combinar en formes infinites.
A diferència dels blocs tradicionals, CLIXO permet construir en 2D i 3D sense límits, potenciant la imaginació, la destresa i el pensament crític.

Ideal per a totes les edats, CLIXO és més que només una joguina: és una eina per aprendre jugant. Els infants poden crear des de simples estructures fins a formes orgàniques complexes, fomentant la seva creativitat sense les regles fixes d’altres sistemes de construcció. A més, al ser portàtils i fàcils de netejar, els sets de CLIXO són ​​perfectes per portar a tot arreu.

Aquesta joguina obre la porta a l’exploració sense límits, encoratjant la curiositat i la innovació a cada sessió de joc.

La varietat de kits disponibles permet escollir el que millor s’adapta a cada nivell de creativitat:

– Rainbow Pack: Amb 42 peces, és ideal per crear estructures acolorides i grans.
– Super Rainbow Pack: Inclou 72 peces per a projectes encara més ambiciosos i joc en grup.
– Itzy Pack: Compacte i portàtil, amb 18 peces, perfecte per portar a qualsevol lloc.
– Explorer Pack: Un set intermedi amb 30 peces, equilibrant portabilitat i opcions de construcció.

CLIXO és la joguina perfecta per fomentar el desenvolupament d’habilitats motores i cognitives mentre els nens es diverteixen creant sense límits.

DESCOBREIX CLIXO punxant aquí